• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
NMF Årsmøte 2009
Generalforsamling 2009

Invitasjon til årsmøte og faglige innlegg i 

Norsk Metallografisk Forening

den 18. - 19. Juni 2009 i Lillestrøm 

Påmeldingsfristen er 18. Mai

 NMF har herved fornøyelsen av å invitere til årsmøte og faglige innlegg. Vertskap er Norsk Metallografisk Forening. De faglige innleggene og årsmøtet holdes på Thon Hotel Arena i Lillestrøm. De faglige innleggene starter torsdag 18. juni 2009 kl. 1000. Avslutning fredag 19. juni kl. 1400 med en omvisning ved IFE (Institutt for Energiteknikk, Avdeling for solenergi) og LHV (Luftforsvarets Hoved Verksted,  Analytisk laboratorium) på Kjeller. Se vedlagt program for flere detaljer. 

Det avholdes også en fotokonkurranse. Hvert år arrangerer DGM, Tyskland, Deutsche Gesellschaft fur Materialkunde, en fotokonkurranse. DGM-kalenderen gis ut hvert år med bilder fra denne konkurransen. Fristen for å delta her er i september. NMF vinnerbildet fra årsmøtet 2009 blir sendt inn til DGM-kalender-konkurransen for 2010. Start jakten på de gode materialmotivene dere har! Bildene merkes med navn, tittel og en kort beskrivelse. Bildet må også leveres elektronisk (gjerne TIFF på CD eller minnepinne) med god oppløsning (min. 900x1200) og kunne brukes av NMF/andre i ettertid. Kan også sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .  Premieoverrekkelse torsdag kveld under middagen.  

Vi gleder oss til å møtes i Lillestrøm for å utveksle erfaringer og informasjon. 

For styret i NMF, 17. April 2009.

Nora Dahle

Nestleder

Påmeldingsskjema, innkalling, program

 


Nyheter

Instagram

fredag 14. november 2014

Vi har nå fått et instagramgalleri på våre internettsider. Om du har noen bilder som kan knyttes til Norsk Metallografisk forening legger du det ut på instagram og merker bildet med...
Les mer!

Facebook