Norsk metallografisk forening inviterer til

Konferanse og årsmøte

17.-18. april 2024

Norsk Metallografisk Forening (NMF) arrangerer årlig konferanse og årsmøte for sine medlemmer, og er en viktig møteplass for deg som ønsker å utvide din faglige kompetanse innen metallurgi og metallografi, møte andre i samme fagfelt, eller møte aktuelle leverandører.

NMF inviterer til konferanse på Scandic Lerkendal Trondheim 17.-18. april 2024.

Konferansen har høyt fokus på metallografi for fremtidens materialer, er en arena for nettverksbygging, og med mulighet for interessante bedriftsbesøk.

Det skal lønne seg å være medlem hos oss, og vi tilbyr derfor konferansen til redusert pris for våre medlemmer.

Egenandel:

• 2 000 for medlem
  • 3 000 kr for ikke-medlemmer
  • 8 000 kr for stand medlemsbedrifter/leverandør medlem, én person inkludert
  • 12 000 kr for stand leverandører, ikke medlem én person inkludert

Prisen inkluderer konferanse med lunsj begge dager og middag onsdag 17. april. OBS! Pris inkluderer ikke hotellrom.

Frist for påmelding: 18. mars

For påmelding, fyll ut skjemaet under.

Har du lyst å stille med et innlegg, eller har spørsmål, ta kontakt med oss på post@norskmetallografiskforening.no

Ikke medlem? Du kan melde deg inn her.

Bestill hotellrom hos Scandic Lerkendal her.

Enkeltperson
Bedrift